Feedback

Candy AQUA1041D1

/ Inbouw Wasmachine
Vanaf €372,00 door www.bol.com | Toon alle prijzen

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
€ 372,00
Goedkoopste aanbieder, 24 uurs levering
€ 372,00
Goedkoopste aanbieder
€ 372,00
Goedkoopste aanbieder
Candy AQUA1041D1
  Bezorgprijs vanaf € 372,00
  Levering binnen 24 uur
  3 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
U kunt tot 4 kg wasgoed kwijt in de uiterst compacte wasmachine AQUA1041D1 van Candy. Met afmetingen van H70xB50xD46,3 behoort hij tot de kleinste in zijn soort. De wasmachine beschikt over alle gangbare programma’s, 16 in totaal, waaronder een aantal snelwasprogramma’s. Voor het centrifugeren kunt u een toerental instellen tot 1000 toeren. Deze Candy wasmachine beschikt over de mogelijkheid om een uitgestelde starttijd van 3, 6 of 9 uur in te stellen. Hij heeft energielabel A+.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse A+
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Candy AQUA1041D1 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Candy AQUA1041D1 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
AQUA1041D1
Ean
8016361860315
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
4 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 4 kilo. Deze machine is alleen praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Gewicht
47 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 47 kilogram en is een stuk lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
56 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 56 dB en is bij het wassen wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 78 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1000
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1000 toeren. Dit toerental is wat lager in vergelijking met de meeste andere machines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Candy
Informatie Candy AQUA1041D1
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.