Feedback

Candy CSW4364D2-S

/ Wasdroogcombinatie
Vanaf €600,00 door www.expert.nl | Toon alle prijzen

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
€ 600,00
Goedkoopste aanbieder
€ 600,00
Goedkoopste aanbieder
Candy CSW4364D2-S
  Bezorgprijs vanaf € 600,00
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 600,00 door Expert . De wasmachine beschikt over 22 programma's .
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Candy CSW4364D2-S wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Candy CSW4364D2-S wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
CSW4364D2-S
Ean
8016361927872
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 600,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
6 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 6 kilo. Daarmee is dit apparaat bedoeld voor een- of tweepersoonshuishoudens.
Gewicht
67 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 67 kilo en is wat lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
57 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 57 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 75 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Motor
Een koolborstelmotor gebruik koolborstels om de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine over te brengen naar de trommel. Er zijn ook koolborstelloze wasmachines waarbij de koolborstels ontbreken. Een wasmachine met koolborstelmotor zal qua prijs een iets voordeligere keuze zijn. Echter nadelen van koolborstelmotors zijn dat deze iets luidruchtiger zullen zijn en ook iets onderhoudsgevoeliger.
Wasdroogcombinatie
ja
Maximale toerental
1300
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1300 toeren. Dit betreft een wat lager toerental dan de meeste andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Candy
Informatie Candy CSW4364D2-S
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.