Feedback

Candy GVSW 485D-S

/ Wasdroogcombinatie
Vanaf €479,00 door www.expert.nl
479,00
expert.nl
Gratis verzending
484,00
bol.com
Gratis verzending
529,00
witgoedhuis.nl
Gratis verzending

Candy GVSW 485D-S
  Bezorgprijs vanaf € 479,00
  Levering binnen 24 uur
  3 aanbieders
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 3 winkels en wordt al bezorgd voor € 479,00 door Expert . De wasmachine beschikt over 16 programma's en kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A
  Levering binnen 24 uur
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 599,00
maandag 6 maart 2017
Gemiddelde prijs
€ 511,58
Laagste prijs
€ 369,90
zaterdag 3 februari 2018
Huidige prijs
€ 479,00
bij Expert
bij Expert
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
GVSW 485D-S
Ean
8016361928008
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 479,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
75 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 75 kilo en is wat zwaarder dan veel andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
60 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 60 dB. Deze wasmachine is duidelijk luider bij het wassen in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
79 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 79 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelmotor gebruik koolborstels om de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine over te brengen naar de trommel. Er zijn ook koolborstelloze wasmachines waarbij de koolborstels ontbreken. Een wasmachine met koolborstelmotor zal qua prijs een iets voordeligere keuze zijn. Echter nadelen van koolborstelmotors zijn dat deze iets luidruchtiger zullen zijn en ook iets onderhoudsgevoeliger.
Wasdroogcombinatie
ja
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Candy GVSW 485D-S wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Candy GVSW 485D-S wasmachine? Stel hier uw vraag.
Andere wasmachines van Candy
Informatie Candy GVSW 485D-S
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.