Feedback

Electrolux EWF1474EOW

/ Vrijstaande Wasmachine

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
Electrolux EWF1474EOW

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Met de Electrolux EWF1474EOW is elke draaibeurt klaar wanneer ├║ dat het beste uitkomt. U activeert de TimeManager-optie en geeft precies aan wanneer u wilt dat de was klaar is. Bij een kleine hoeveelheid wasgoed wordt via het Fuzzy-Logicsysteem bijvoorbeeld tevens de watertoevoer automatisch beperkt, maar ook gevuld tot het maximum van zeven kilo blijft deze A+++-wasmachine zuinig en effici├źnt. En heeft u weinig tijd, dan kunt u met de TimeCare-functie de wasbeurt versnellen.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Electrolux EWF1474EOW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Electrolux EWF1474EOW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Merk
Sku
EWF1474EOW, EWF 1474 EOW
Ean
7332543412471
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Electrolux
Informatie Electrolux EWF1474EOW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.