Feedback

Electrolux EWF1486GNW

Vrijstaande wasmachine
1
€ 549,00 € 592,85
Levertijd onbekend. Betaling: .
Goedkoopste!
2
€ 599,00
Levertijd onbekend. Betaling: Ideal.
Electrolux EWF1486GNW wasmachine
Omschrijving Electrolux EWF1486GNW
De Electrolux EWF1486GNW met een maximaal vulgewicht van 8 kg is voorzien van SteamCare-technologie die het wasgoed ontkreukt tijdens het wassen. Het OptiSense-systeem bepaalt automatisch de hoeveelheid wasgoed en past daar de wastijd, de hoeveelheid water en de stroom op aan. De Softdrum-technologie zorgt ervoor dat de vezels van de kleding niet worden uitgerekt en de invertermotor zorgt voor een stille wasbeurt. De start-uitsteloptie maakt het mogelijk de start van het wasprogramma uit te stellen.

Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 549,00
€ 549,00
onbekend
€ 599,00
€ 599,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 549,00 AlternateAltern..
Hoogste prijs ooit
€ 599,00
Laagste prijs ooit
€ 495,01
Huidige prijs ligt 7% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 43.85


Electrolux EWF1486GNW
  Bezorgprijs vanaf € 549,00
  2 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Electrolux EWF1486GNW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Merk
Sku
EWF1486GNW
Ean
7332543433926
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 549,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 51 dB. Deze wasmachine is bij het wassen wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
79 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 79 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Electrolux EWF1486GNW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Electrolux EWF1486GNW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Electrolux