Feedback
Qasa's keuze voor een wasmachine van € 600,00 tot € 750,00

Electrolux EWF1497HNW

Vrijstaande wasmachine
1 / 3
3 foto's
Prijsinformatie
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Electrolux EWF1497HNW

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Electrolux EWF1497HNW kan meer dan wassen alleen. Deze wasautomaat heeft ook een professioneel stoomsysteem waarmee u onder andere wollen kleding kunt stomen. Voor drukbezette mensen heeft deze wasmachine een handige TimeManager®. Hiermee kunt u regelen dat uw was klaar is wanneer het u uitkomt. De Inverter Motor zorgt ervoor dat het apparaat stil en duurzaam wast.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Electrolux EWF1497HNW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Electrolux EWF1497HNW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Merk
Sku
EWF1497HNW
Ean
7332543433957
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kilo. Dit is vooral geschikt voor grotere huishoudens of huishoudens met veel wasgoed.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 51 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 75 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Electrolux
Informatie Electrolux EWF1497HNW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.