Feedback

Electrolux EWT1276GDW

/ Vrijstaande Wasmachine

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
Electrolux EWT1276GDW

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 1 alternatieve wasmachine voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Minder strijken met deze Electrolux EWT1276GDW. Deze SteamCare-wasmachine uit de A++-klasse is namelijk voorzien van een stoomfunctie, waarmee uw wasgoed zacht en met veel minder kreukels uit de trommel komt. Dankzij het Woolmark Blue-certificaat krijgt ook wollen kleding tijdens het wassen de grootste zorg. Een wasbeurt inpassen in uw eigen planning doet u door middel van de TimeManager-functie. Het zuinige Fuzzy-Logicsysteem doseert de watertoevoer wanneer de zeven-kilotrommel niet tot het maximum is gevuld.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Electrolux EWT1276GDW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Electrolux EWT1276GDW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Merk
Sku
EWT1276GDW, EWT 1276 GDW
Ean
7332543409259
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een bovenlader zit de deur van de wasmachine aan de bovenkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
62.6 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 62.6 kilo is deze wasmachine
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau centrifuge
79 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 79 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Maximale toerental
1200
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1200 toeren. Dit is een relatief wat lager toerental.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Electrolux
Informatie Electrolux EWT1276GDW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieve wasmachines van € 600,00 tot € 750,00