Feedback

Everglades EVWM1002

/ Wasmachine
Prijsontwikkeling
Everglades EVWM1002
Productomschrijving
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A+
Gemiddelde score Everglades wasmachines
De gemiddelde score voor alle wasmachines van Everglades is een 0,0 uit ervaringen. Bekijk alle Everglades wasmachines.
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Everglades EVWM1002 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Everglades EVWM1002 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Merk
Sku
EVWM1002, EVWM 1002
Ean
8717458505477
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
5 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 5 kilo. Deze machine is alleen praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Gewicht
56 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 56 kilogram en is een stuk lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Motor
Een wasmachine met koolborstelmotor maakt gebruik van koolborstels om de motorenergie over te brengen op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines zonder koolborstelmotor aangeboden. Een wasmachine met koolborstelmotor biedt als voordeel dat deze gemiddeld iets goedkoper is. Nadelen van een koolborstelmotor zijn het iets hogere geluidsniveau en de wat grotere onderhoudsgevoeligheid.
Maximale toerental
1000
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1000 toeren. Dit toerental is wat lager in vergelijking met de meeste andere machines.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Everglades EVWM1002
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.