Feedback

Haier HW60 1479 DF

/ Vrijstaande Wasmachine
Haier HW60 1479 DF

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 1 alternatieve wasmachine voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 399,00
dinsdag 28 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 291,01
Laagste prijs
€ 266,00
dinsdag 31 januari 2017
Geen aanbieders
Productomschrijving
Genieten van een wasmachine met optimale energie-efficiënte en de keuzemogelijkheid voor snelle wasprogramma’s en maximale hygiënische reiniging door een pakking met een speciaal ontworpen Haier Anti Bacteriële Behandeling; dát kunt u verwachten bij de Haier HW60 1479 DF. Het wolmerkcertificaat verzekerd u van een passende reiniging van kwetsbare kleding. De intense wascyclus draagt zorg voor een onberispelijke reiniging van extra vuil wasgoed terwijl u met een efficiënt programma uw sportkleding binnen 25 minuten kunt wassen!
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Haier HW60 1479 DF wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Haier HW60 1479 DF wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
HW60 1479 DF, HW 60 1479 DF, HW601479DF
Ean
6921081564523
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 6 kilo. Deze machine is daarmee praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Gewicht
65 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 65 kilogram en is iets lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
58 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 58 dB en is bij het wassen wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 78 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een wasmachine met koolborstelmotor maakt gebruik van koolborstels om de motorenergie over te brengen op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines zonder koolborstelmotor aangeboden. Een wasmachine met koolborstelmotor biedt als voordeel dat deze gemiddeld iets goedkoper is. Nadelen van een koolborstelmotor zijn het iets hogere geluidsniveau en de wat grotere onderhoudsgevoeligheid.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Haier
Informatie Haier HW60 1479 DF
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieve wasmachines van € 250,00 tot € 300,00