Feedback

Haier HW80-1479-DF

/ Vrijstaande Wasmachine
Haier HW80-1479-DF

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 1 alternatieve wasmachine voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 401,99
zondag 31 juli 2016
Gemiddelde prijs
€ 345,78
Laagste prijs
€ 263,62
dinsdag 31 januari 2017
Geen aanbieders
Productomschrijving
Dankzij zijn energieklasse A+++ is deze wasmachine HW80-1479-DF van Haier een van de energiezuinigste in zijn soort. Het centrifugeprogramma heeft meerdere opties voor het aantal toeren en de wasdroger heeft meerdere programma's zoals dagelijkse was, sportkleding en wol. Voor een schonere en hygiƫnischere machine is de pakking behandeld met Haier's speciale Anti-Bacteriƫle Behandeling (ABT). De wasmachine heeft een maximale capaciteit van 8 kg, een wasprestatieklasse A en een maximaal geluidsniveau van 77 dB(A) bij centrifugeren en 57 dB(A) bij wassen.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Haier HW80-1479-DF wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Haier HW80-1479-DF wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
HW80-1479-DF, HW 80 1479 DF
Ean
6921081567654
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
74 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 74 kilogram en is voor wat betreft gewicht vergelijkbaar met veel andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
57 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 57 dB en is bij het wassen wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 77 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Haier
Informatie Haier HW80-1479-DF
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 250,00 tot € 300,00
279,00
Indesit IWB 61451 C ECO EU
Beste alternatief