Feedback

Indesit IWDD 6145 (EU)

/ Inbouw Wasdroogcombinatie
Indesit IWDD 6145 (EU)
Productomschrijving
De Indesit IWDD 6145 (EU) is een was-droogcombinatie met energielabel B die per draaicyclus maximaal 6 kg wasgoed wast en maximaal 5 kg wasgoed droogt. De witgekleurde voorlader heeft 16 wasprogramma’s en 3 droogprogramma’s. Met het Express Was & Droog programma kunt u niet al te vuil wasgoed in drie kwartier schoon en droog krijgen. De Indesit IWDD 6145 (EU) heeft een maximumtoerental van 1.400. Het drogen is sensorgestuurd. De trommelomwenteling stopt direct als uw wasgoed droog is. U kunt gebruikmaken van de uitgestelde startoptie (tot 24 uur) om de was op het door u gewenste tijdstipt te draaien.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse B
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Indesit IWDD 6145 (EU) wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Indesit IWDD 6145 (EU) wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
IWDD 6145 (EU), IWDD 6145 EU, IWDD6145(EU)
Ean
8007842747232
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 6 kilo. Deze machine is daarmee praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Motor
Een wasmachine met koolborstelmotor maakt gebruik van koolborstels om de motorenergie over te brengen op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines zonder koolborstelmotor aangeboden. Een wasmachine met koolborstelmotor biedt als voordeel dat deze gemiddeld iets goedkoper is. Nadelen van een koolborstelmotor zijn het iets hogere geluidsniveau en de wat grotere onderhoudsgevoeligheid.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Indesit
Informatie Indesit IWDD 6145 (EU)
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.