Feedback

Indesit XWDE 861480X WSSS EU

/ Vrijstaande Wasdroogcombinatie
Vanaf €528,00 door www.bol.com | Toon alle prijzen

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
€ 528,00
Goedkoopste aanbieder
€ 528,00
Goedkoopste aanbieder
Indesit XWDE 861480X WSSS EU
  Bezorgprijs vanaf € 528,00
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 2 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 528,00 door Bol.com . De wasmachine beschikt over 28 programma's .
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Indesit XWDE 861480X WSSS EU wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Indesit XWDE 861480X WSSS EU wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
XWDE 861480X WSSS EU
Ean
8050147016299
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 528,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie biedt een wasmachine en een wasdroger ineen. In een wasdroogcombinatie kan je minder drogen dan je kunt wassen, waardoor na een volle wasbeurt een deel van de was uit de machine moet worden gehaald om te kunnen drogen. Wasdroogcombinaties zijn vaak iets minder energiezuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Indesit
Informatie Indesit XWDE 861480X WSSS EU
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.