Feedback

Indesit XWE 71683X WSSS NL

Vrijstaande wasmachine
Indesit XWE 71683X WSSS NL wasmachine
Omschrijving Indesit XWE 71683X WSSS NL
Deze vrijstaande wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 7 kg .

Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 0,00 ..
Hoogste prijs ooit
€ 389,00
Laagste prijs ooit
€ 333,00
Huidige prijs ligt 100% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 370.36


Indesit XWE 71683X WSSS NL
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Indesit XWE 71683X WSSS NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
XWE 71683X WSSS NL
Ean
8007842826272
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
73 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 73 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
52 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 52 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
81 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 81 dB is deze wasmachine een stuk luider bij het centrifugeren dan bijna alle andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Indesit XWE 71683X WSSS NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Indesit XWE 71683X WSSS NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Indesit