Feedback

Indesit XWE71452WEU

/ Vrijstaande Wasmachine
319,00
witgoedhuis.nl
Gratis verzending
Indesit XWE71452WEU
  Bezorgprijs vanaf € 319,00

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Met de anti-vlekken-optie van de Indesit XWE71452WEU kunt u allerlei soorten vlekken verwijderen. Saus, wijn, inkt, make-up, gras en modder pakt deze wasmachine tijdens de wasbeurt dan extra aan. Verder geeft dit apparaat waterdichte en winddichte materialen van outdoorkleding een speciale behandeling via het Outdoor Wear-programma. Zo raken onder andere Gore-Tex, polyester en nylon niet beschadigd tijdens het wassen. De Indesit XWE71452WEU heeft de energie-efficiƫntieklasse A++ waardoor hij zuinig wast.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Indesit XWE71452WEU wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Indesit XWE71452WEU wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
XWE71452WEU
Ean
8007842872491
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
67 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 67 kilo is deze wasmachine iets lichter in gewicht dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Creme
De kleur van deze wasmachine is Creme. Een cremekleur komt nauwelijks voor bij wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
81 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 81 dB is deze wasmachine een stuk luider bij het centrifugeren dan bijna alle andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Indesit
Informatie Indesit XWE71452WEU
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.