Feedback

Küppersbusch IWT 1466.0W

Inbouw wasdroogcombinatie
Küppersbusch IWT 1466.0W wasmachine
1/2
Omschrijving Küppersbusch IWT 1466.0W
Deze wasdroogcombinatie wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 6 kg en beschikt over 12 programma's.

Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse B
  Maximaal vulgewicht van 6 kg
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 0,00 ..
Hoogste prijs ooit
€ 1.399,00
Laagste prijs ooit
€ 1.359,00
Huidige prijs ligt 100% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 1,366.20


Küppersbusch IWT 1466.0W
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Küppersbusch IWT 1466.0W wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Merk
Sku
IWT 1466.0W
Ean
4037321021878
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 6 kilo. Deze machine is daarmee praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Küppersbusch IWT 1466.0W wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Küppersbusch IWT 1466.0W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Küppersbusch