Feedback

LG F148M2R

/ Vrijstaande Wasmachine
Vanaf €449,00 door www.bemmelenkroon.nl | Toon alle prijzen

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
€ 449,00
Goedkoopste aanbieder
LG F148M2R
  Bezorgprijs vanaf € 449,00

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Met een wascapaciteit van 8 kg en een zeer stille Direct Drive-motor, kunt u met de LG F148M2R was-droogcombinatie zowel overdag, ‘s avonds als ’s nachts grote en kleine wassen draaien. De stijlvolle voorlader met chroomdeur heeft 6 Motion-technologie. Door de verschillende draaisnelheden en draairichtingen wordt de was schoner en beter beschermd. De LG F148M2R met energieklasse B heeft een variabele centrifugesnelheid van 1.600 toeren, beschikt over smart diagnosis en verbruikt geen stroom als deze standby staat. De was-droogcombinatie heeft een led-display, beveiliging tegen waterschade, uitgestelde start tot 19 uur, automatische trommelreiniging en kinderbeveiliging.
6 Motion
Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
Inverter Direct Drive Motor
De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
Smart Diagnosis
Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
Belangrijkste eigenschappen
  6 Motion
  Inverter Direct Drive Motor
  Smart Diagnosis
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse B
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG F148M2R wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze LG F148M2R wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
F148M2R
Ean
8806084063915
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 449,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
62 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 62 kilo is deze wasmachine een stuk lichter dan de meeste andere apparaten.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 54 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 75 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van LG
Informatie LG F148M2R
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.