Feedback
9,6

LG FH48T

/ Wasmachine
LG FH48T
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,6

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 604,00
zaterdag 18 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 494,11
Laagste prijs
€ 399,00
woensdag 25 januari 2017
Geen aanbieders
Productomschrijving
De LG FH48T is een superzuinige, duurzame wasmachine met energieklasse A+++. De witgekleurde voorlader met chroomdeur maakt door de extra stille Direct Drive motor vrijwel geen geluid. De wasmachine heeft een trommelinhoud van 8 kg en een variabele centrifugesnelheid van 1.400 toeren. Met Turbo Wash kunt u in iets minder dan een uur half beladen trommel was verwerken. De LG FH48T heeft 6 Motion Drive om ook kwestbare was grondig en veilig schoon te krijgen. Daarnaast beschikt de wasmachine over functies als kinderbescherming, uitgestelde start, smart diagnosis, kreukherstel en trommelreiniging.
Smart Diagnosis
Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
Inverter Direct Drive Motor
De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
6 Motion
Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
TurboWash
TurboWash vermindert de tijdsduur van een wasprogramma tot 59 minuten. Dit levert naast tijdwinst ook een besparing van energiekosten en waterverbruik op.
Belangrijkste eigenschappen
  Smart Diagnosis
  Inverter Direct Drive Motor
  6 Motion
  TurboWash
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze LG FH48T wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Waarom niet eerder”
Door Sebastiaan op maandag 25 juli 2016
Wij hebben een LG FH48T wasmachine gekocht. We hebben inmiddels al enkele wassen gedraaid en vragen ons af waarom we niet eerder een nieuwe wasmachine hebben aangeschaft.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze LG FH48T wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
FH48T, FH 48 T
Ean
8806087417609
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van LG
Informatie LG FH48T
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 400,00 tot € 500,00
479,00
Siemens WM14Q363NL
Beste alternatief
499,00
LG FH4U2VDN1
Goed alternatief
424,00
Bosch WAN28062NL
Goed alternatief
469,00
AEG L76672FL
Goed alternatief