Feedback

LG FH4G1BCS2

/ Vrijstaande Wasmachine
966,00
bol.com
Gratis verzending
966,00
expert.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 899,00
op 30 mei 2018
Huidige prijs
€ 966,00
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 1.189,97
LG FH4G1BCS2
  Bezorgprijs vanaf € 966,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 966,00 door Bol.com . De LG FH4G1BCS2 wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Download Programma
Met de optie download programma kunnen tot 20 wasprogramma’s worden gedownload in de wasmachine.
Steam Softener
Met Steam Softener wordt kleding met stoom verzacht.
TrueSteam
Het 3-in-1 True Steam bestaat Allergy Care, Steam Refresh, en Steam Softener. Allergy Care verwijdert tot 99,9% van de allergenen uit textiel. Steam Refresh verfrist het textiel met behulp van stoom. Steam Softener verzacht het textiel met behulp van stoom.
Smart Diagnosis
Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
Allergy Care
Het anti-allergieprogramma gebruikt stoom om kleding te reinigen. De behandeling met stoom zorgt ervoor dat stofmijten en allergenen zo goed als verwijderd worden uit het textiel.
Inverter Direct Drive Motor
De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
SmartThinQ
Wasmachines met SmartThinQ zijn uitgerust met Wifi waardoor de wasmachine op afstand kan worden bediend.
Wasgoed toevoegen
Door te drukken op de knop "item toevoegen" tijdens het wassen, wordt de wastrommeldeur binnen enkele seconden geopend en dan kan je wasgoed toevoegen aan de was.
TurboWash
TurboWash vermindert de tijdsduur van een wasprogramma tot 59 minuten. Dit levert naast tijdwinst ook een besparing van energiekosten en waterverbruik op.
6 Motion
Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
Steam Refresh
Met Steam Refresh wordt kleding in 20 minuten met stoom opgefrist.
Belangrijkste eigenschappen
  Download Programma
  Steam Softener
  TrueSteam
  Smart Diagnosis
  Allergy Care
  Inverter Direct Drive Motor
  SmartThinQ
  Wasgoed toevoegen
  TurboWash
  6 Motion
  Steam Refresh
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG FH4G1BCS2 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze LG FH4G1BCS2 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
FH4G1BCS2, FH 4 G 1 BCS 2, FH4G1BCS2 TWINWASH, FH 4 G 1 BCS 2 TWINWASH, FH4G1BCS2TWINWASH
Ean
8806084501899
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 966,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
12 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 12 kilo. Dit is vooral praktisch voor erg grote huishoudens of huishoudens met zeer veel was.
Gewicht
75 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 75 kilo en is wat zwaarder dan veel andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau centrifuge
71 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 71 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren duidelijk stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie LG FH4G1BCS2
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van LG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
764,10
Miele WMB120
Beste alternatief
849,00
AEG L9FE96CS
Goed alternatief
831,00
Bosch WIW28540EU
Goed alternatief
779,00
Siemens WM16O5C2NL
Goed alternatief
769,00
Samsung WW90K7605OW
Goed alternatief
899,00
LG F4J7VH2WD
Goed alternatief