Feedback

Alternatieven voor de LG FH4U2TDH1N

Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve wasmachines voor deze LG FH4U2TDH1N wasmachine.
899,00
AEG L8WE06CS
Beste alternatief
899,00
Samsung WD90N642OOW
Goed alternatief
799,00
LG F4J7VH2WD
Goed alternatief
853,67
Bosch WVH28444NL
Goed alternatief
759,00
Siemens WD15G442NL
Goed alternatief
899,00
Siemens WK14D541EU
Goed alternatief
Prijsontwikkeling
LG FH4U2TDH1N

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie van LG bechikt over TrueSteam. Met TrueSteam van LG bespaart u energie en water. Daarnaast heeft een stoomwasbeurt nog veel meer voordelen. Zo worden allergenen verwijderd en kreukelt het wasgoed veel minder. Ook vieze geurtjes of diepe vlekken worden moeiteloos verwijderd. Met 6 Motion van LG roteert de trommel in verschillende richtingen. Ieder wasprogrammas maakt gebruik van een verschillende combinatie van bewegingen voor een optimaal resultaat.
6 Motion
Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
Smart Diagnosis
Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
Roestvrij stalen trommel
De trommel van roestvrij staal is krasvast en roest niet.
NFC Tag on
NFC staat voor Near Field Communication. Dit is een technologie die het mogelijk maakt om uw telefoon te laten communiceren met de wasmachine. De telefoon moet daarvoor vlakbij het NFC tag on symbool op de wasmachine worden gehouden. Via de NFC tag on technologie kunnen onder meer wasprogramma’s worden gedownload en kan gebruikt worden gemaakt van Smart Diagnosis om problemen met de wasmachine te signaleren en te verhelpen.
Inverter Direct Drive Motor
De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
Belangrijkste eigenschappen
  6 Motion
  Smart Diagnosis
  Roestvrij stalen trommel
  NFC Tag on
  Inverter Direct Drive Motor
  Energieklasse A
Scores
9,2 / 11 ervaringen
9,7 / 33 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG FH4U2TDH1N wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
FH4U2TDH1N, FH 4 U 2 TDH 1 N
Ean
8806087382822
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
67 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 67 kilo en is wat lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
57 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 57 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 72 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Wasdroogcombinatie
ja
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie LG FH4U2TDH1N
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van LG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
899,00
AEG L8WE06CS
Beste alternatief
899,00
Samsung WD90N642OOW
Goed alternatief
799,00
LG F4J7VH2WD
Goed alternatief
853,67
Bosch WVH28444NL
Goed alternatief
759,00
Siemens WD15G442NL
Goed alternatief
899,00
Siemens WK14D541EU
Goed alternatief