Feedback

LG FH612CTWD

/ Vrijstaande Wasdroogcombinatie
LG FH612CTWD

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 1 alternatieve wasmachine voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Dubbele kogelbalans
De dubbele kogelbalans corrigeert een ongebalanceerde verdeling van het wasgoed in de wastrommel, zodat het gewicht in de wastrommel gelijkmatiger verdeeld wordt.
SmartThinQ
Wasmachines met SmartThinQ zijn uitgerust met Wifi waardoor de wasmachine op afstand kan worden bediend.
6 Motion
Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
Steam Refresh
Met Steam Refresh wordt kleding in 20 minuten met stoom opgefrist.
Dempingssysteem
Het dempingssyteem voorkomt dat trillingen zich verplaatsen naar de buitenzijde van de wasmachine.
Steam Softener
Met Steam Softener wordt kleding met stoom verzacht.
Trillingssensor
De trillingssensor past het toerental van de trommel automatisch aan voor een optimale gewichtsverdeling.
TrueSteam
Het 3-in-1 True Steam bestaat Allergy Care, Steam Refresh, en Steam Softener. Allergy Care verwijdert tot 99,9% van de allergenen uit textiel. Steam Refresh verfrist het textiel met behulp van stoom. Steam Softener verzacht het textiel met behulp van stoom.
Trillingsdemper
De trillingsdemper voorkomt dat trillingen verplaatsen naar de buitenste kuip.
Centum Systeem
Het Centum Systeem vermindert geluid en trillingen van het draaien van de wastrommel. Het Centum Systeem bestaat uit een dempingssysteem, een dubbele-kogelbalans, een trillingssensor en trillingsisolator die binnenin de wasmachine op de de wastrommel zijn gemonteerd.
Inverter Direct Drive Motor
De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
Allergy Care
Het anti-allergieprogramma gebruikt stoom om kleding te reinigen. De behandeling met stoom zorgt ervoor dat stofmijten en allergenen zo goed als verwijderd worden uit het textiel.
Belangrijkste eigenschappen
  Dubbele kogelbalans
  SmartThinQ
  6 Motion
  Steam Refresh
  Dempingssysteem
  Steam Softener
  Trillingssensor
  TrueSteam
  Trillingsdemper
  Centum Systeem
  Inverter Direct Drive Motor
  Allergy Care
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG FH612CTWD wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze LG FH612CTWD wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
FH612CTWD
Ean
8806087800739
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
12 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 12 kilo. Dit is vooral praktisch voor erg grote huishoudens of huishoudens met zeer veel was.
Gewicht
74 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 74 kilo en is vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua gewicht.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
56 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 56 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 74 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Wasdroogcombinatie
ja
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit betreft een hoger toerental dan veel andere apparaten hebben.
Garantie
5 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van LG
Informatie LG FH612CTWD
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieve wasmachines van € 1500,00 tot € 2000,00