Feedback

LG FH612ECO

/ Wasdroogcombinatie
799,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
799,00
bcc.nl
Gratis verzending
LG FH612ECO
  Bezorgprijs vanaf € 799,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.199,00
vrijdag 16 september 2016
Gemiddelde prijs
€ 867,28
Laagste prijs
€ 718,95
dinsdag 22 augustus 2017
Huidige prijs
€ 799,00
bij Bemmel & Kroon
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 799,00 door Bemmel & Kroon . De wasmachine beschikt over 14 programma's en kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze LG FH612ECO wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze LG FH612ECO wasmachine? Stel hier uw vraag.
VRAAG VAN DE HEER H.W.R. VAN SCHRAVENDIJK OP 22 MAART 2018
Kan deze machines ook dekbedden wassen/ stomen?
De handleiding voor deze wasmachine kunt u hier downloaden: http://www.lg.com/nl/ondersteuning/ondersteuning-product/lg-FH612ECO#. Er is een wasprogramma voor donsdekens. De stoom optie is volgens de handleiding ook beschikbaar voor het donsdeken programma (zie pag 26) ANTWOORD VAN NOAH
Beantwoord deze vraag
Eigenschappen
Sku
FH612ECO, FH 612 ECO
Ean
8806087716535
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 799,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
12 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 12 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor zeer grote gezinnen of gezinnen met heel veel was.
Gewicht
73 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 73 kilogram en is voor wat betreft gewicht vergelijkbaar met veel andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van LG
Informatie LG FH612ECO
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.