Feedback
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring met LG Wasmachines en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Meer
LG Wasmachines

LG Wasmachines

Gratis Bezorging - Verzending Binnen 24 Uur - 36 Wasmachines
Inleiding
LG F14U2TDN0 wasmachine
1 / 10
Het Amerikaanse LG produceert voorlader wasmachines met een beladingsgraad van 7, 8 of 9 kilogram. Ook zijn er enkele zeer grote machines met de mogelijkheid van 12 of zelfs 15 kilogram wasgoed.

De machines van LG zijn standaard uitgerust met een 1400 toeren motor, met daarnaast een enkele 1600 toeren machine. Bij LG wasmachines is de motor direct op de trommel gemonteerd, dit heet ook wel de inverter direct drive motor. Dit vermindert vibratie en geluid, en leidt tot een iets lager energieverbruik.

Verder zijn LG wasmachines uitgerust met Smart Diagnosis. Hierbij kunnen eventuele problemen met de wasmachines via een app op de mobiele telefoon worden uitgezocht en mogelijk worden verholpen.

Een deel van de wasmachines van LG is voorzien van SmartThinQ, hierbij kan het apparaat op afstand via Wifi worden bediend.
Eigenschappen LG wasmachines
Kenmerk Kenmerken Omschrijving
6 Motion 6 Motion: Het 6 Motion intelligent wassysteem zorgt voor 6 verschillende bewegingen die de trommel tijdens het wassen kan maken. Doordat de Direct Drive motor direct op de wastrommel is gemonteerd kan de wastrommel de bewegingen maken. Elk wasprogramma maakt gebruik van een eigen combinatie van deze bewegingen.
Allergy Care Allergy Care: Het anti-allergieprogramma gebruikt stoom om kleding te reinigen. De behandeling met stoom zorgt ervoor dat stofmijten en allergenen zo goed als verwijderd worden uit het textiel.
Centum Systeem Centum Systeem: Het Centum Systeem vermindert geluid en trillingen van het draaien van de wastrommel. Het Centum Systeem bestaat uit een dempingssysteem, een dubbele-kogelbalans, een trillingssensor en trillingsisolator die binnenin de wasmachine op de de wastrommel zijn gemonteerd.
Dempingssysteem Dempingssysteem: Het dempingssyteem voorkomt dat trillingen zich verplaatsen naar de buitenzijde van de wasmachine.
Download Programma Download Programma: Met de optie download programma kunnen tot 20 wasprogramma’s worden gedownload in de wasmachine.
Dubbele kogelbalans Dubbele kogelbalans: De dubbele kogelbalans corrigeert een ongebalanceerde verdeling van het wasgoed in de wastrommel, zodat het gewicht in de wastrommel gelijkmatiger verdeeld wordt.
Inverter Direct Drive Motor Inverter Direct Drive Motor: De Inverter Direct Drive motor is rechtstreeks gemonteerd op de wastrommel. Dit zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en het centrifugeren, en leidt tot een iets lager energieverbruik. De Inverter Direct Drive motor bestaat uit minder onderdelen en er zijn minder contactpunten dan bij een conventionele motor. De Inverter Direct Drive motor is een koolborstelloze motor.
NFC Tag on NFC Tag on: NFC staat voor Near Field Communication. Dit is een technologie die het mogelijk maakt om uw telefoon te laten communiceren met de wasmachine. De telefoon moet daarvoor vlakbij het NFC tag on symbool op de wasmachine worden gehouden. Via de NFC tag on technologie kunnen onder meer wasprogramma’s worden gedownload en kan gebruikt worden gemaakt van Smart Diagnosis om problemen met de wasmachine te signaleren en te verhelpen.
Roestvrij stalen trommel Roestvrij stalen trommel: De trommel van roestvrij staal is krasvast en roest niet.
Smart Diagnosis Smart Diagnosis: Met Smart Diagnosis kunt u zelf via een app op de telefoon de oorzaak van eventuele problemen met de wasmachine vaststellen. Om Smart Diagnosis te gebruiken moet de app geïnstalleerd zijn op uw telefoon, en moet de telefoon zich vlakbij de wasmachine bevinden. De app analyseert de situatie, en geeft aan welke stappen moeten worden doorlopen om het probleem op te lossen.
SmartThinQ SmartThinQ: Wasmachines met SmartThinQ zijn uitgerust met Wifi waardoor de wasmachine op afstand kan worden bediend.
Steam Refresh Steam Refresh: Met Steam Refresh wordt kleding in 20 minuten met stoom opgefrist.
Steam Softener Steam Softener: Met Steam Softener wordt kleding met stoom verzacht.
Trillingsdemper Trillingsdemper: De trillingsdemper voorkomt dat trillingen verplaatsen naar de buitenste kuip.
Trillingssensor Trillingssensor: De trillingssensor past het toerental van de trommel automatisch aan voor een optimale gewichtsverdeling.
TrueSteam TrueSteam: Het 3-in-1 True Steam bestaat Allergy Care, Steam Refresh, en Steam Softener. Allergy Care verwijdert tot 99,9% van de allergenen uit textiel. Steam Refresh verfrist het textiel met behulp van stoom. Steam Softener verzacht het textiel met behulp van stoom.
TurboWash TurboWash: TurboWash vermindert de tijdsduur van een wasprogramma tot 59 minuten. Dit levert naast tijdwinst ook een besparing van energiekosten en waterverbruik op.
Wasgoed toevoegen Wasgoed toevoegen: Door te drukken op de knop "item toevoegen" tijdens het wassen, wordt de wastrommeldeur binnen enkele seconden geopend en dan kan je wasgoed toevoegen aan de was.
Beste 10 LG Wasmachines
Wasmachine Score Prijs
LG FH4B8TDA7 wasmachine LG FH4B8TDA7
Vanaf € 322,-
€ 322,- Bekijk wasmachine
LG F14U2TDN0 wasmachine LG F14U2TDN0
Vanaf € 399,-
€ 399,- Bekijk wasmachine
LG F4J5TN3W wasmachine LG F4J5TN3W
Vanaf € 399,-
€ 399,- Bekijk wasmachine
LG F4J6VY0W wasmachine LG F4J6VY0W
Vanaf € 475,-
€ 475,- Bekijk wasmachine
LG FH612ECO wasmachine LG FH612ECO
Vanaf € 809,-
€ 809,- Bekijk wasmachine
LG FH4U2TDN1 wasmachine LG FH4U2TDN1
Vanaf € 473,-
€ 473,- Bekijk wasmachine
LG FH612CTWD wasmachine LG FH612CTWD
Vanaf € 1.299,-
€ 1.299,- Bekijk wasmachine
LG FH4J5TN8 wasmachine LG FH4J5TN8
Vanaf € 369,-
€ 369,- Bekijk wasmachine
LG FH4J6TS8 wasmachine LG FH4J6TS8
Vanaf € 438,-
€ 438,- Bekijk wasmachine
LG F4J6TM0W wasmachine LG F4J6TM0W
Vanaf € 529,-
€ 529,- Bekijk wasmachine
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over LG Wasmachines. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Heeft u een LG wasmachine? Beschrijf uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Super tevreden ermee”
Door Mandy op donderdag 8 jun 2017
Ik heb een lg FH4U2VDN1 wasmachine gekocht en ben er super tevreden over hij is bijzonder stil en doet het super. 9 kilo dus lekker groot.
LG FH4U2VDN1 +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Henny op donderdag 16 mrt 2017
We zijn erg tevreden over de wasmachine LG FH4U2SMD9. Erg makkelijk in gebruik, is stil en door de grote opening makkelijk te vullen. De was is schoon en fris en door de uitgestelde timer altijd s'morgens op tijd klaar. Het energie verbruik en de duurzaamheid is nog niet bekend maar ik hoop er nog lang plezier van te hebben!
LG FH4U2SMD9 +3 bedankjes
“Zeer prettige machine”
Door Beumer op dinsdag 8 nov 2016
Zeer prettige wasmachine! Zuinig in verbruik en niet te duur in aanschaf. Genoeg wasprogrammas voor anderandere dagelijkse was, beddengoed en sportkleding. Maakt alleen soms een beetje veel lawaai, dat is persoonlijk.
LG FH4B8TDA7 +2 bedankjes
“Goed”
Door Arjan op donderdag 6 okt 2016
Het gaat om de LG F14U2TDNO wasmachine. De aankoop bevalt ons prima!
LG F14U2TDN0 +1 bedankje
“Goede eigenschappen”
Door David op maandag 22 aug 2016
Een LG wasmachine : LG F14U2TDN0. Hij bevalt prima! Stil zuinig snel en schoon.
LG F14U2TDN0 +1 bedankje
“Erg goed”
Door Dominique op zondag 14 aug 2016
Wij hebben deze LG wasautomaat onlangs gekocht en de wasmachine bevalt tot nu toe erg goed!
LG FH4B8TDA7 +1 bedankje
“Waarom niet eerder”
Door Sebastiaan op maandag 25 jul 2016
Wij hebben een LG FH48T wasmachine gekocht. We hebben inmiddels al enkele wassen gedraaid en vragen ons af waarom we niet eerder een nieuwe wasmachine hebben aangeschaft.
LG FH48T +1 bedankje