Feedback

Miele W 693 F WPM

/ Vrijstaande Wasmachine
1.421,20
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Miele W 693 F WPM
  Bezorgprijs vanaf € 1.421,20
  Levering binnen 24 uur
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.421,20
vrijdag 31 augustus 2018
Gemiddelde prijs
€ 1.306,36
Laagste prijs
€ 1.239,00
vrijdag 23 maart 2018
Huidige prijs
€ 1.421,20
bij Bemmel & Kroon
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 1.421,20 door Bemmel & Kroon . De Miele W 693 F WPM wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Miele W 693 F WPM wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele W 693 F WPM wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
W 693 F WPM
Ean
4002515188194
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.421,20
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een bovenlader aan de bovenzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
5 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 5 kilo. Deze machine is alleen praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 48 dB en is iets stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 72 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een wasmachine met koolborstelmotor maakt gebruik van koolborstels om de motorenergie over te brengen op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines zonder koolborstelmotor aangeboden. Een wasmachine met koolborstelmotor biedt als voordeel dat deze gemiddeld iets goedkoper is. Nadelen van een koolborstelmotor zijn het iets hogere geluidsniveau en de wat grotere onderhoudsgevoeligheid.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele W 693 F WPM
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.