Feedback
9,8

Miele WKB120

/ Vrijstaande Wasmachine
Miele WKB120
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,8

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De krachtige en duurzame Miele WKB120 is voorzien van een zuinige en de bijna onverslijtbare ProfiECo-motor en een speciale Thermo-SoftCare-trommel die niet alleen uw wasgoed beschermt maar het ook sneller droogt en al voorstrijkt. U heeft hierdoor minder strijktijd. De designvolle, lotuswitte voorlader met chroomdeur heeft een maximale belading van 8 kg en een maximale centrifugesnelheid van 1.600 toeren. De Miele WKB 120 beschikt over automatische beladingsherkenning om zowel grote als kleine wasjes zuinig te wassen, resttijdweergave en voorprogrammering tot 24 uur. Met de functie CapDosing heeft u altijd de juiste dosering wasmiddel, wasverzachter en booster.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Miele WKB120 wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Tevreden”
Door Koos op woensdag 26 oktober 2016
Miele wasmachine WKB 120 WCS: Bevalt zeer goed. Gebruiksvriendelijk. Geruisloos. Praktisch.
+2 bedankjes
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele WKB120 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WKB120
Ean
4002515488171
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
94 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 94 kilo is deze wasmachine een stuk zwaarder dan bijna alle andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 48 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 73 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele WKB120
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.