Feedback

Miele WKB130 WPS

/ Inbouw Wasmachine
Miele WKB130 WPS

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Miele WKB130 WPS wasmachine met krachtige, stille en slijtvaste ProfiEco-motor valt in de A+++ energieklasse. De witte voorlader met aluminium zilver vuldeur is voorzien van een SoftSteam-trommel, die behoedzaam met uw wasgoed omgaat en deze voorstrijkt. De wasmachine heeft een waterbeveiligingssysteem en extra functies als CapDosing (maatdosering via capsules wasmiddel en wasverzachter). De Miele WKB130 WPS met lcd-display heeft een trommelinhoud van 8 kg en een maximale centrifugesnelheid van 1.600 toeren. De wasmachine beschikt over automatische beladingsherkenning, digitale resttijdweergave, starttijduitstel en 24 uur voorprogrammering van vele wasprogramma’s.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Miele WKB130 WPS wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele WKB130 WPS wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WKB130 WPS
Ean
4002515488195
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
94 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 94 kilogram en is een stuk zwaarder in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 48 dB en is iets stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 73 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele WKB130 WPS
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.