Feedback
9,8

Miele WKE130 WPS

/ Vrijstaande Wasmachine

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
Miele WKE130 WPS
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,8

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De lotuswitte Miele WKE130 WPS met chroomdeur onderscheidt zich door zijn energiezuinigheid, duurzaamheid, innovatieve functies en stijlvolle design. De voorlader heeft energieklasse A+++ en is uitgerust met automatische beladingsherkenning om grote en kleine wasjes zo zuinig mogelijk te wassen. Dankzij CapDosing doseert u de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter in de wasmiddellade. De onverslijtbare ProfiEco-motor is even zuinig als krachtig, de Thermo-SoftCare-trommel zorgt voor snel gedroogd wasgoed dat bovendien al voorgestreken wordt. De Miele WKE130 WPS heeft een trommelinhoud van 8 kg, een maximaal centrifugetoerental van 1.600 en functies als schuimherkenning, watersensor, voorprogrammering tot 24 uur en resttijdweergave.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Miele WKE130 WPS wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Geweldig”
Door Sluijter op dinsdag 13 september 2016
Het is een geweldige machine dat was mijn vorige wasmachine van Miele ook heeft het 25 jaar gedaan dus niets negatiefs te melden
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele WKE130 WPS wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WKE130 WPS
Ean
4002515674888
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
94 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 94 kilo is deze wasmachine een stuk zwaarder dan bijna alle andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 73 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele WKE130 WPS
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.