Feedback

Miele WKG 120 WCS

/ Vrijstaande Wasmachine
Miele WKG 120 WCS

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.299,00
donderdag 9 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 1.067,58
Laagste prijs
€ 855,00
donderdag 26 juli 2018
Geen aanbieders
Productomschrijving
Een van de belangrijkste kenmerken van de Miele WKG 120 WCS is het ingebouwde TwinDos-systeem. Hierdoor wordt vloeibaar wasmiddel tijdens het wasproces automatisch en gedoseerd toegevoegd. Daarnaast heeft de wasmachine een speciale functie om meer dan twintig soorten vlekken efficiƫnt te verwijderen. Door te kiezen voor de optie 'Gladstrijken' wordt de Thermo-SoftCare-trommel tegen het eind van de draaibeurt verwarmd, zodat het wasgoed na afloop gemakkelijker is te strijken. De Miele WKG 120 WCS heeft een maximale capaciteit van acht kilo wasgoed.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Miele WKG 120 WCS wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele WKG 120 WCS wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WKG 120 WCS
Ean
4002515319680
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
98 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 98 kilogram en is een stuk zwaarder in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 46 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 73 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele WKG 120 WCS
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.