Feedback
9,8

Miele WMB120

/ Vrijstaande Wasmachine
Miele WMB120
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,8

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.099,00
zaterdag 19 mei 2018
Gemiddelde prijs
€ 908,64
Laagste prijs
€ 799,00
donderdag 26 april 2018
Geen aanbieders
Productomschrijving
Deze Miele WMB120 biedt extra mogelijkheden om milieuvriendelijk te wassen. Zo heeft hij een ProfiEco-motor, die weinig energie verbruikt, stil is en lang meegaat. De CapDosing-technologie is een optie voor bijzondere textielsoorten en voegt tijdens het draaien gecontroleerd wasmiddel toe uit een speciale capsule. Zo krijgt u ongeacht de kleding die u wast altijd een goed eindresultaat. De Thermo-SoftCare-trommel van de Miele WMB120 kan tot acht kilo bevatten en heeft een 'Gladstrijk'-functie waarmee strijken eenvoudiger wordt.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Miele WMB120 wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Eenvoudige bediening”
Door Han op zaterdag 13 augustus 2016
Bevalt tot nu toe GOED! Eenvoudige bediening met goed was resultaat. mvg
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele WMB120 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WMB120
Ean
4002515488201
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
94 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 94 kilo en is een stuk zwaarder dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 48 dB. Deze wasmachine is bij het wassen wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 73 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit betreft een hoger toerental dan veel andere apparaten hebben.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele WMB120
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
764,15
AEG L9FE96CS
Beste alternatief
831,00
Bosch WIW28540EU
Goed alternatief
999,00
Siemens wmh6y891nl
Goed alternatief
807,00
Miele WDB 020 WCS
Goed alternatief