Feedback

Miele WMH 260 WPS

/ Vrijstaande Wasmachine
Vanaf €1799,00 door www.bemmelenkroon.nl | Toon alle prijzen

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
€ 1.799,00
Goedkoopste aanbieder
Miele WMH 260 WPS
  Bezorgprijs vanaf € 1.799,00

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 2 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 1.799,00 door Bemmel & Kroon .
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Miele WMH 260 WPS wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele WMH 260 WPS wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WMH 260 WPS
Ean
4002515319888
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.799,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
98 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 98 kilo is deze wasmachine een stuk zwaarder dan bijna alle andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 46 dB is deze wasmachine een stuk stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 72 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele WMH 260 WPS
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.