Feedback
9,8

Miele WMH121 WPS PWash 2.0 & TDos

/ Vrijstaande Wasmachine
Miele WMH121 WPS PWash 2.0 & TDos
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,8

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Miele WMH121 WPS PWash 2.0 & TDos wast schoner en sneller en is met energieklasse A+++ een milieuvriendelijke keuze. De lotuswitte voorlader met een Thermo-SoftCare-trommel kan maximaal 8 kg wasgoed wassen en heeft een maximaal centrifugetoerental van 1.600 voor extra droge was, die wordt voorgestreken in de trommel. Met de vlekkenfunctie worden vlekken gericht bestreden. De Miele WMH121 WPS PWash 2.0 & TDos beschikt over TwinDos en CapDosing voor optimale dosering van wasmiddel en waspoeder en over QuickPowerWash voor een snelle, schone was. De wasmachine heeft resttijdaanduiding, voorprogrammering, schuimbewaking en een zelfreinigende wasmiddelenlade.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Miele WMH121 WPS PWash 2.0 & TDos wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Geen duurdere”
Door J.D. op dinsdag 13 september 2016
Volgende apparaten gekocht: WMH121WPS wasautomaat MIELE en TMG 840WP droogautomaat. De machines zijn wel duur(Miele er is geen betere, maar ook geen duurdere!) maar ze bevallen uitstekend!
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele WMH121 WPS PWash 2.0 & TDos wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WMH121 WPS PWash 2.0 & TDos
Ean
4002515619186
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
98 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 98 kilogram en is een stuk zwaarder in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 46 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 72 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele WMH121 WPS PWash 2.0 & TDos
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.