Feedback

Miele WMH261 WPS PWash 2.0 & TDos

/ Vrijstaande Wasmachine
Vanaf €1489,00 door www.bemmelenkroon.nl | Toon alle prijzen

Webwinkel
Bezorgprijs
Extra info
€ 1.489,00
Goedkoopste aanbieder, 24 uurs levering
Miele WMH261 WPS PWash 2.0 & TDos
  Bezorgprijs vanaf € 1.489,00
  Levering binnen 24 uur

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Minder strijkwerk met de Miele WMH261 WPS PWash 2.0 & Tdos. De 'SteamCare'-optie zorgt er namelijk voor dat kledingstukken in de Thermo-SoftCare-trommel zowel worden gewassen als gestreken (met stoom). Dankzij de PowerWash 2.0-toepassing verbruikt deze Miele bovendien minder water, waardoor hij tot 40% zuiniger is dan de A+++-energieklasse voorschrijft. De TwinDos-functie controleert de toevoer van uw wasmiddel en geeft dit op het juiste moment vrij. Per draaibeurt kunt u maximaal acht kilo wasgoed reinigen.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Miele WMH261 WPS PWash 2.0 & TDos wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele WMH261 WPS PWash 2.0 & TDos wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WMH261 WPS PWash 2.0 & TDos
Ean
4002515619193
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.489,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 46 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 72 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele WMH261 WPS PWash 2.0 & TDos
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.