Feedback

Miele WMH262 WPS PWash 2.0 & TDos XL

/ Vrijstaande Wasmachine
1.799,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
1.799,00
expert.nl
Gratis verzending
1.799,00
ep.nl
Gratis verzending
Miele WMH262 WPS PWash 2.0 & TDos XL
  Bezorgprijs vanaf € 1.799,00
  Levering binnen 24 uur
  3 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 2 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 3 winkels en wordt al bezorgd voor € 1.799,00 door Bemmel & Kroon . De Miele WMH262 WPS PWash 2.0 & TDos XL wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Belangrijkste eigenschappen
  Onderbouw wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Miele WMH262 WPS PWash 2.0 & TDos XL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Miele WMH262 WPS PWash 2.0 & TDos XL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WMH262 WPS PWash 2.0 & TDos XL
Ean
4002515775509
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.799,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grotere gezinnen of gezinnen met veel was.
Gewicht
96 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 96 kilogram en is een stuk zwaarder in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 46 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 72 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Miele
Informatie Miele WMH262 WPS PWash 2.0 & TDos XL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.