Feedback

Panasonic NA-148XS1WGN

/ Vrijstaande Wasmachine
Panasonic NA-148XS1WGN

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Kenmerkend voor de NA-148XS1 wasmachine is een wasprogramma dat zich aanpast aan de gebruiker. De drijvende kracht achter deze machine is Autocare technologie. Bij elke wasbeurt detecteren vier ECONAVI-sensoren het materiaaltype, de vuilheidsgraad en de hoeveelheid wasgoed. Vervolgens wordt het wasprogramma automatisch aangepast. Deze technologie zorgt voor goede resultaten en voor een energiezuinig gebruik. De wasmachine heeft energieklasse A+++, maar is in feite nog 40% efficiënter. Dankzij de Steam Action functie blijven kreukels tot een minimum beperkt.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Panasonic NA-148XS1WGN wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Panasonic NA-148XS1WGN wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
NA-148XS1WGN
Ean
5025232809370
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
79 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 79 kilo is deze wasmachine wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
53 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 53 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 74 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Informatie Panasonic NA-148XS1WGN
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.