Feedback

ProLine FP6100WE

/ Vrijstaande Wasmachine
240,00
bol.com
Gratis verzending
240,00
bcc.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 215,10
op 21 oktober 2017
Huidige prijs
€ 240,00
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 235,35
ProLine FP6100WE
  Bezorgprijs vanaf € 240,00
  Levering binnen 24 uur
 1 ervaring
  2 aanbieders
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 240,00 door Bol.com . De ProLine FP6100WE wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze ProLine FP6100WE wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“ProLine”
Door Job op donderdag 5 april 2018
De icoontjes bij de draaiknop zijn mij niet helemaal duidelijk en nergens vind ik enige indicatie over de duur (lengte) van de wasprogramma's (ook niet in de gebruiksaanwijzing).

Aanvulling ontvangen 5 april 2018: Er is tóch een tabel met een overzicht van de duur van de programma's.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze ProLine FP6100WE wasmachine? Stel hier uw vraag.
VRAAG VAN ANNELIES EVERAERTS OP 16 MEI 2018
Hoi Ik ben in het bezit van een dergelijke wasmachine. Alleen denk ik dat er iets mis is met de vering en/of schokbrekers. Ik weet niet meer hoe de vering er hoort uit te zien. Is de vering uit de ophanging dan zit er geen speling tussen. Zit de vering in de ophanging dan zit er wel speling tussen. Is het misschien mogelijk om een foto door te sturen van een vering in een nieuwe wasmachine, zodat ik kan vergelijken? Wat betreft de schokbrekers.. heb ik de wasmachine gefilmd tijdens het draaien.
Beantwoord deze vraag
VRAAG VAN LIESBETH OP 7 SEPTEMBER 2018
Is het mogelijk om een kort wasprogramma te draaien? Icoontjes zijn niet duidelijk. Is daar een handleiding van?
Beantwoord deze vraag
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
FP6100WE, FP 6100 WE
Ean
3663004254731
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 6 kilo. Deze machine is daarmee praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
59 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 59 dB en is bij het wassen wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 76 dB en is zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1000
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1000 toeren. Dit toerental is wat lager in vergelijking met de meeste andere machines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van ProLine
Informatie ProLine FP6100WE
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.