Feedback

Samsung WD70K5B00OW

/ Wasdroogcombinatie
Samsung
WD70K5B00OW
569,00
bol.com
Gratis verzending
Samsung
WD70K5B00OW
569,00
bcc.nl
Gratis verzending
Samsung
WD70K5B00OW
599,00
mediamarkt.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 531,20
op 28 januari 2019
Huidige prijs
€ 569,00
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 651,68
Samsung WD70K5B00OW
  Bezorgprijs vanaf € 569,00
  Levering binnen 24 uur
  3 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 2 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasdroogcombinatie momenteel aangeboden door 3 winkels en wordt al bezorgd voor € 569,00 door Bol.com . De Samsung WD70K5B00OW wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Crystal Blue Door
De Crystal Blue Door is een doorschijnende wasmachinedeur die de wasmachine een bijzondere uitstraling geeft.
Addwash
Met de AddWash functie kan snel en eenvoudig textiel worden toegevoegd als het wasprogramma al draait.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Smart Control
Met Smart Control kan de wasmachine op afstand worden bediend en worden gecontroleerd via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Super Speed
Met het Super Speed programma kan in 59 minuten een compleet programma worden gedraaid. De kleding wordt gereinigd met behulp van de Speed Spray-functie en door de centrifugesnelheid te verhogen.
Keramisch Verwarmingselement
Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Bubble Soak-technologie
Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
Belangrijkste eigenschappen
  Crystal Blue Door
  Addwash
  Eco Drum Clean
  EcoBubble technologie
  Diamond Drum Trommel
  Smart Control
  Super Speed
  Keramisch Verwarmingselement
  Smart Check
  Bubble Soak-technologie
  Energieklasse B
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,4 / 19 ervaringen
9,1 / 41 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WD70K5B00OW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WD70K5B00OW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WD70K5B00OW, WD 70 K 5 B 00 OW
Ean
8801643114305
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 569,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
66 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 66 kilo is deze wasmachine iets lichter in gewicht dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 54 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie biedt een wasmachine en een wasdroger ineen. In een wasdroogcombinatie kan je minder drogen dan je kunt wassen, waardoor na een volle wasbeurt een deel van de was uit de machine moet worden gehaald om te kunnen drogen. Wasdroogcombinaties zijn vaak iets minder energiezuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Samsung WD70K5B00OW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Samsung
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 500,00 tot € 600,00
539,00
LG F4J6TM0W
Goed alternatief
549,00
Samsung WW80K6405SW Eco Bubble
Goed alternatief