Feedback

Samsung WF70F5E0Q4W

/ Vrijstaande Wasmachine
Samsung WF70F5E0Q4W

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Met deze wasmachine is het mogelijk om op lager temperaturen te wassen, zodat er energie kan worden bespaard. Op de wasmachine zitten 12 verschillende programma's. Het maximale laadvermogen van de machine bedraagt 7 kg. Zowel de machine zelf als de deur zijn wit. De machine is uitgevoerd met kinderslot en beschikt over een zelfreinigend filter. Met de Quick Time Wash functie is het mogelijk een was te draaien in slechts 15 minuten.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Last Memory
De functie Last Memory onthoudt de laatst gebruikte instelling van de wasmachine zodat deze direct gebruikt kan worden, zelfs als de wasmachine tussendoor uitgeschakeld was.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Quick Time Wash Programma
Met het Quick Time Wash programma kunnen korte wassen worden gedraaid van 15 tot 60 minuten.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Delay End
Met Delay End kan worden opgegeven wanneer het wasprogramma binnen 19 uur moet zijn afgelopen.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Stain Away
Stain Away maakt gebruik van de EcoBubble technologie voor het goed verwijderen van vlekken uit kleding.
Belangrijkste eigenschappen
  Diamond Drum Trommel
  Last Memory
  Crystal Gloss Design
  Quick Time Wash Programma
  Smart Check
  Delay End
  EcoBubble technologie
  Stain Away
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WF70F5E0Q4W wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WF70F5E0Q4W wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WF70F5E0Q4W
Ean
8806085407800
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
61 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 61 kilogram en is een stuk lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
62 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 62 dB en is bij het wassen aanzienlijk luider in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
79 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 79 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een wasmachine met koolborstelmotor maakt gebruik van koolborstels om de motorenergie over te brengen op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines zonder koolborstelmotor aangeboden. Een wasmachine met koolborstelmotor biedt als voordeel dat deze gemiddeld iets goedkoper is. Nadelen van een koolborstelmotor zijn het iets hogere geluidsniveau en de wat grotere onderhoudsgevoeligheid.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Samsung
Informatie Samsung WF70F5E0Q4W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.