Feedback

Samsung WF70F5E3P4W

Vrijstaande wasmachine | Prijzen vanaf € 399,00 tot € 399,00
www.bemmelenkroon.nl (goedkoopste)
1 / 5
5 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 399,00
€ 399,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 399,00 Bemmel & KroonBemmel..
Hoogste prijs ooit
€ 599,00
Laagste prijs ooit
€ 387,60
Huidige prijs ligt 15% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 70.81
Samsung WF70F5E3P4W
  Bezorgprijs vanaf € 399,00
  Levering binnen 24 uur
Productomschrijving
De Samsung WF70F5E3P4W is een zeer zuinige wasmachine met een duurzame, geluidsarme digitale inductiemotor en een elegant design. De voorlader bevat EcoBubble-technologie, dat zowel met warm als koud water voor een diepe reiniging van uw wasgoed zorgt. Ook de minder voorkomende vlekken worden schoon. De gestroomlijnde vormgeving van de Diamond Drum-trommel beschermt uw wasgoed en geeft krachtige wasresultaten. De Samsung WF70F5E3P4W met energieklasse A+++ heeft een wascapaciteit van 7 kg en een maximale centrifugesnelheid van 1.400 toeren. De wasmachine heeft een snelwas-functie, een milieuvriendelijke trommelreiniging en een geheugen voor het laatst gebruikte wasprogramma.
Quick Time Wash Programma
Met het Quick Time Wash programma kunnen korte wassen worden gedraaid van 15 tot 60 minuten.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Delay End
Met Delay End kan worden opgegeven wanneer het wasprogramma binnen 19 uur moet zijn afgelopen.
Last Memory
De functie Last Memory onthoudt de laatst gebruikte instelling van de wasmachine zodat deze direct gebruikt kan worden, zelfs als de wasmachine tussendoor uitgeschakeld was.
Stain Away
Stain Away maakt gebruik van de EcoBubble technologie voor het goed verwijderen van vlekken uit kleding.
Digital Inverter Motor
De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-effici├źntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
Keramisch Verwarmingselement
Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Belangrijkste eigenschappen
  Quick Time Wash Programma
  EcoBubble technologie
  Crystal Gloss Design
  Diamond Drum Trommel
  Eco Drum Clean
  Smart Check
  Delay End
  Last Memory
  Stain Away
  Digital Inverter Motor
  Keramisch Verwarmingselement
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WF70F5E3P4W wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WF70F5E3P4W wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WF70F5E3P4W
Ean
8806085407992
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 7 kilo. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
61 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 61 kilo en is duidelijk lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 54 dB. Deze wasmachine is bij het wassen zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 74 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Samsung
Informatie Samsung WF70F5E3P4W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.