Feedback

Samsung WF70F5E5P4W

/ Vrijstaande Wasmachine
Samsung WF70F5E5P4W

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 549,00
donderdag 18 mei 2017
Gemiddelde prijs
€ 498,77
Laagste prijs
€ 399,00
vrijdag 23 februari 2018
Geen aanbieders
Productomschrijving
Deze EcoBubble wasmachine heeft een capaciteit van 7 kg en wast zeer duurzaam. Dankzij de nieuwe motor verbruikt de wasmachine slechts zo'n 122 kWh per jaar. De machine valt daarmee in de energiezuinigheidsklasse A+++. De wasmachine maakt relatief weinig geluid en onthoudt de laatst gebruikte instellingen. Wanneer u dus vaak hetzelfde programma gebruikt, hoeft u de wasmachine doorgaans alleen nog maar aan te zetten. De Quick Time Wash zorgt ervoor dat u al in 15 minuten een wasje kunt draaien.
Stain Away
Stain Away maakt gebruik van de EcoBubble technologie voor het goed verwijderen van vlekken uit kleding.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Volt Control
Met Volt Control is de wasmachine beschermd tegen schommelingen in het elektriciteitsnet tot ongeveer 25%.
Keramisch Verwarmingselement
Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Delay End
Met Delay End kan worden opgegeven wanneer het wasprogramma binnen 19 uur moet zijn afgelopen.
Last Memory
De functie Last Memory onthoudt de laatst gebruikte instelling van de wasmachine zodat deze direct gebruikt kan worden, zelfs als de wasmachine tussendoor uitgeschakeld was.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Quick Time Wash Programma
Met het Quick Time Wash programma kunnen korte wassen worden gedraaid van 15 tot 60 minuten.
VRT Plus
Bij de VRT Plus-technologie wordt de trommel met behulp van een zogenaamde 3 dimensional vibration sensor in evenwicht gehouden. Magnetische kogels aan de buitenkant van de trommel zorgen dat de trommel in balans blijft. Hierdoor beweegt en trilt de machine nauwelijks en produceert veel minder geluid.
Digital Inverter Motor
De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-effici├źntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Belangrijkste eigenschappen
  Stain Away
  Smart Check
  Volt Control
  Keramisch Verwarmingselement
  Delay End
  Last Memory
  Crystal Gloss Design
  Diamond Drum Trommel
  EcoBubble technologie
  Quick Time Wash Programma
  VRT Plus
  Digital Inverter Motor
  Eco Drum Clean
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WF70F5E5P4W wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WF70F5E5P4W wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WF70F5E5P4W
Ean
8806085408036
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
61 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 61 kilogram en is een stuk lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 54 dB en dit is zeer vergelijkbaar bij het wassen met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 74 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Samsung
Informatie Samsung WF70F5E5P4W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.