Feedback

Samsung WF71F5E0Q4W

/ Wasmachine
Samsung WF71F5E0Q4W

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 429,00
donderdag 9 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 358,67
Laagste prijs
€ 329,00
woensdag 29 maart 2017
Geen aanbieders
Productomschrijving
De Samsung WF71F5E0Q4W beschikt over twaalf effici├źnte wasprogramma's, waarbij diverse extra opties worden geboden. Zo is er de Quick Time Wash-mogelijkheid om een snelle was te draaien, en is het dankzij de EcoBubble-technologie geen probleem om kleding ook met lage watertemperaturen schoon te krijgen. Nog meer tijd besparen doet u met de Last Memory-optie, die automatisch de instellingen van het laatst gedraaide programma onthoudt. Deze A+++-wasmachine kan maximaal zeven kilo per keer wassen.
Last Memory
De functie Last Memory onthoudt de laatst gebruikte instelling van de wasmachine zodat deze direct gebruikt kan worden, zelfs als de wasmachine tussendoor uitgeschakeld was.
Stain Away
Stain Away maakt gebruik van de EcoBubble technologie voor het goed verwijderen van vlekken uit kleding.
Delay End
Met Delay End kan worden opgegeven wanneer het wasprogramma binnen 19 uur moet zijn afgelopen.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Quick Time Wash Programma
Met het Quick Time Wash programma kunnen korte wassen worden gedraaid van 15 tot 60 minuten.
Belangrijkste eigenschappen
  Last Memory
  Stain Away
  Delay End
  Smart Check
  Crystal Gloss Design
  Diamond Drum Trommel
  EcoBubble technologie
  Quick Time Wash Programma
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WF71F5E0Q4W wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WF71F5E0Q4W wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WF71F5E0Q4W
Ean
8806085408227
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
61 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 61 kilo is deze wasmachine een stuk lichter dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
62 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 62 dB is deze wasmachine een stuk luider dan bijna alle andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
79 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 79 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Samsung
Informatie Samsung WF71F5E0Q4W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 300,00 tot € 400,00
395,00
Bosch WAE28267NL
Beste alternatief
329,00
Zanussi ZWF71463W
Goed alternatief
399,00
AEG L6FB84IT
Goed alternatief
399,00
Siemens WM14B2G2NL
Goed alternatief