Feedback

Alternatieven voor de Samsung WF91F5EBP4W

Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve wasmachines voor deze Samsung WF91F5EBP4W wasmachine.
524,00
Samsung WW80J6603EW
Beste alternatief
599,00
Bosch WAW28542NL
Goed alternatief
599,00
Siemens WM14T490NL
Goed alternatief
513,15
AEG L7FE84EW
Goed alternatief
599,00
LG FH4J7VY1WD
Goed alternatief
509,00
Zanussi ZWF9147BW
Goed alternatief
554,30
Whirlpool FSCR70420
Goed alternatief
599,00
Samsung WW90K6604QW
Goed alternatief
598,00
Siemens WM16W461NL
Goed alternatief
569,00
Bosch WNAT323471
Goed alternatief
Prijsontwikkeling
Samsung WF91F5EBP4W

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Zuinig wassen is met de Samsung WF91F5EBP4W A+++-wasmachine een vanzelfsprekendheid. Hij wordt nog zuiniger dankzij de EcoBubble-technologie, die ook op een lage temperatuur voor een schone was zorgt. De Quick Time Wash-functie kort de wastijd in tot een kwartier, zodat deze Samsung op alle fronten bespaart. En mochten er eventueel technische problemen zijn, dan kunnen die eenvoudig worden opgespoord met de Smart Check-app voor de smartphone. De trommel is geschikt voor negen kilo wasgoed.
Delay End
Met Delay End kan worden opgegeven wanneer het wasprogramma binnen 19 uur moet zijn afgelopen.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Quick Time Wash Programma
Met het Quick Time Wash programma kunnen korte wassen worden gedraaid van 15 tot 60 minuten.
Last Memory
De functie Last Memory onthoudt de laatst gebruikte instelling van de wasmachine zodat deze direct gebruikt kan worden, zelfs als de wasmachine tussendoor uitgeschakeld was.
Stain Away
Stain Away maakt gebruik van de EcoBubble technologie voor het goed verwijderen van vlekken uit kleding.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Digital Inverter Motor
De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-efficiëntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Belangrijkste eigenschappen
  Delay End
  Smart Check
  Eco Drum Clean
  Quick Time Wash Programma
  Last Memory
  Stain Away
  EcoBubble technologie
  Digital Inverter Motor
  Diamond Drum Trommel
  Crystal Gloss Design
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WF91F5EBP4W wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WF91F5EBP4W wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WF91F5EBP4W, WF 91 F 5 EBP 4 W
Ean
8806086111195
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 9 kilo. Dit is vooral praktisch voor grotere huishoudens of huishoudens met veel was.
Gewicht
61 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 61 kilo en is duidelijk lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
53 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 53 dB. Deze wasmachine is bij het wassen zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 74 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Samsung
Informatie Samsung WF91F5EBP4W
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 500,00 tot € 600,00
524,00
Samsung WW80J6603EW
Beste alternatief
599,00
Bosch WAW28542NL
Goed alternatief
599,00
Siemens WM14T490NL
Goed alternatief
513,15
AEG L7FE84EW
Goed alternatief
599,00
LG FH4J7VY1WD
Goed alternatief
509,00
Zanussi ZWF9147BW
Goed alternatief