Feedback
9,7

Samsung WW10H9600EW

/ Vrijstaande Wasmachine
1.499,00
bol.com
Gratis verzending
Samsung WW10H9600EW
  Bezorgprijs vanaf € 1.499,00
  Levering binnen 24 uur
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,7

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.799,00
dinsdag 31 juli 2018
Gemiddelde prijs
€ 1.364,43
Laagste prijs
€ 999,00
dinsdag 30 januari 2018
Huidige prijs
€ 1.499,00
bij Bol.com
Productomschrijving
Deze Samsung WW10H9600EW is voorzien van een extra hoge deur voor makkelijk in- en uitladen en het touchscreen maakt knoppen overbodig. De wasmachine kan 10 kg wasgoed aan en bepaalt zelf hoeveel wasmiddel, tijd en water er nodig is voor de hoeveelheid wasgoed. De EcoBubble-technologie creëert bubbels die makkelijk vuil en vlekken verwijderen, ook in koud water.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Super Speed
Met het Super Speed programma kan in 59 minuten een compleet programma worden gedraaid. De kleding wordt gereinigd met behulp van de Speed Spray-functie en door de centrifugesnelheid te verhogen.
Interior Drum Light
De trommel is van binnen verlicht.
Crystal Blue Door
De Crystal Blue Door is een doorschijnende wasmachinedeur die de wasmachine een bijzondere uitstraling geeft.
Smart Control
Met Smart Control kan de wasmachine op afstand worden bediend en worden gecontroleerd via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Digital Inverter Motor
De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-efficiëntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
Keramisch Verwarmingselement
Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Belangrijkste eigenschappen
  Eco Drum Clean
  Super Speed
  Interior Drum Light
  Crystal Blue Door
  Smart Control
  Digital Inverter Motor
  Keramisch Verwarmingselement
  EcoBubble technologie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Samsung WW10H9600EW wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Smiley”
Door Ann op woensdag 28 september 2016
Ik heb het volgende gekocht: SAMSUNG Wasautomaten WW10H9600. En ja, ik ben zeer tevreden :-).
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WW10H9600EW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WW10H9600EW
Ean
8806086021104
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.499,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
10 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 10 kilo. Dit is vooral praktisch voor erg grote huishoudens of huishoudens met zeer veel was.
Gewicht
87 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 87 kilo en is een stuk zwaarder dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 46 dB. Deze wasmachine is bij het wassen duidelijk stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 72 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit betreft een hoger toerental dan veel andere apparaten hebben.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Samsung
Informatie Samsung WW10H9600EW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.