Feedback

Samsung WW12K8402OW

/ Vrijstaande Wasmachine
1.249,00
bol.com
Gratis verzending
Samsung WW12K8402OW
  Bezorgprijs vanaf € 1.249,00
  Levering binnen 24 uur

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.418,99
donderdag 9 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 1.173,77
Laagste prijs
€ 799,00
donderdag 28 juni 2018
Huidige prijs
€ 1.249,00
bij Bol.com
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 1.249,00 door Bol.com . De wasmachine beschikt over 16 programma's en kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
Keramisch Verwarmingselement
Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Interior Drum Light
De trommel is van binnen verlicht.
Bubble Soak-technologie
Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
Smart Control
Met Smart Control kan de wasmachine op afstand worden bediend en worden gecontroleerd via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Crystal Blue Door
De Crystal Blue Door is een doorschijnende wasmachinedeur die de wasmachine een bijzondere uitstraling geeft.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Addwash
Met de AddWash functie kan snel en eenvoudig textiel worden toegevoegd als het wasprogramma al draait.
VRT Plus
Bij de VRT Plus-technologie wordt de trommel met behulp van een zogenaamde 3 dimensional vibration sensor in evenwicht gehouden. Magnetische kogels aan de buitenkant van de trommel zorgen dat de trommel in balans blijft. Hierdoor beweegt en trilt de machine nauwelijks en produceert veel minder geluid.
Super Speed
Met het Super Speed programma kan in 59 minuten een compleet programma worden gedraaid. De kleding wordt gereinigd met behulp van de Speed Spray-functie en door de centrifugesnelheid te verhogen.
Belangrijkste eigenschappen
  Keramisch Verwarmingselement
  Interior Drum Light
  Bubble Soak-technologie
  Smart Control
  Eco Drum Clean
  Crystal Blue Door
  EcoBubble technologie
  Smart Check
  Addwash
  VRT Plus
  Super Speed
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WW12K8402OW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WW12K8402OW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WW12K8402OW
Ean
8806088193465
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 1.249,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
12 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 12 kilo. Dit is geschikt voor erg grote huishoudens of huishoudens met heel veel wasgoed.
Gewicht
75 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 75 kilo is deze wasmachine wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
52 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 52 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 72 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Samsung
Informatie Samsung WW12K8402OW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 1000,00 tot € 1250,00
1.119,00
AEG L99696HDW
Beste alternatief
1.199,00
Miele WCG 130 XL WCS
Goed alternatief
1.019,92
Siemens WD14U540NL
Goed alternatief
1.019,15
Samsung WW9BM760NOM
Goed alternatief