Feedback

Samsung WW70K5400WW Eco Bubble

/ Vrijstaande Wasmachine
467,00
mediamarkt.nl
Gratis verzending
467,00
bcc.nl
Gratis verzending
470,00
bol.com
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 373,60
op 28 januari 2019
Huidige prijs
€ 467,00
Bij MediaMarkt
Gemiddelde prijs
€ 484,80
Samsung WW70K5400WW Eco Bubble
  Bezorgprijs vanaf € 467,00
  Levering binnen 24 uur
  3 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Dankzij de nieuwste technologieën is de Eco Bubble zeer zuinig in gebruik. De AddWash functie maakt het mogelijk om wasgoed toe te voegen als de was al draait. Ook stukken die met de hand zijn gewassen, kunnen zo afzonderlijk worden gespoeld of gecentrifugeerd. De Bubble Soak-technologie werkt als een krachtige anti-vlekken formule. Naast zuinig is deze wasmachine ook stil en duurzaam. En niet onbelangrijk: eventuele problemen kunnen eenvoudig worden gedetecteerd via een speciale smarthone app.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Digital Inverter Motor
De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-efficiëntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
Super Speed
Met het Super Speed programma kan in 59 minuten een compleet programma worden gedraaid. De kleding wordt gereinigd met behulp van de Speed Spray-functie en door de centrifugesnelheid te verhogen.
Addwash
Met de AddWash functie kan snel en eenvoudig textiel worden toegevoegd als het wasprogramma al draait.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Bubble Soak-technologie
Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Belangrijkste eigenschappen
  Diamond Drum Trommel
  Eco Drum Clean
  Crystal Gloss Design
  Digital Inverter Motor
  Super Speed
  Addwash
  Smart Check
  Bubble Soak-technologie
  EcoBubble technologie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,4 / 19 ervaringen
9,3 / 40 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WW70K5400WW Eco Bubble wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WW70K5400WW Eco Bubble wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WW70K5400WW Eco Bubble, WW 70 K 5400 WW Eco Bubble, WW70K5400WWEcoBubble
Ean
8806088194950
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 467,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
64 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 64 kilo is deze wasmachine iets lichter in gewicht dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 54 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 74 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Samsung WW70K5400WW Eco Bubble
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Samsung
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 400,00 tot € 500,00
429,00
Samsung WW70J5426DW
Beste alternatief
469,00
Bosch WAN28060NL
Goed alternatief
479,00
Siemens WM14Q363NL
Goed alternatief
445,00
LG F14U2TDN0
Goed alternatief
439,00
AEG L6FB84GW
Goed alternatief
439,00
Zanussi ZWF8167NW
Goed alternatief