Feedback

Samsung WW80K6405SW Eco Bubble

/ Wasdroogcombinatie
619,00
bol.com
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 499,00
op 16 september 2018
Huidige prijs
€ 619,00
Bij Bol.com
Gemiddelde prijs
€ 623,06
Samsung WW80K6405SW Eco Bubble
  Bezorgprijs vanaf € 619,00
  Levering binnen 24 uur

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 5 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Samsung WW80K6405SW helpt u om energie te besparen dankzij de EcoBubble™-technologie. Hiermee kunt u namelijk ook op lage temperaturen krachtig wassen. Verder zorgt de VRT Plus™-technologie voor minder geluidshinder en trillingen. Heeft u weinig tijd? Deze wasmachine kan in 59 minuten een compleet programma afwerken. Ook een vergeten kledingstuk hoeft bij een was op lage temperaturen geen probleem te zijn: via AddWash voegt u het namelijk eenvoudig alsnog toe.
Smart Control
Met Smart Control kan de wasmachine op afstand worden bediend en worden gecontroleerd via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Super Speed
Met het Super Speed programma kan in 59 minuten een compleet programma worden gedraaid. De kleding wordt gereinigd met behulp van de Speed Spray-functie en door de centrifugesnelheid te verhogen.
Addwash
Met de AddWash functie kan snel en eenvoudig textiel worden toegevoegd als het wasprogramma al draait.
Bubble Soak-technologie
Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Belangrijkste eigenschappen
  Smart Control
  Crystal Gloss Design
  Eco Drum Clean
  Super Speed
  Addwash
  Bubble Soak-technologie
  Diamond Drum Trommel
  EcoBubble technologie
  Smart Check
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Gemiddelde score Samsung wasmachines
De gemiddelde score voor alle wasmachines van Samsung is een 9,4 uit 19 ervaringen. Bekijk alle Samsung wasmachines.
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WW80K6405SW Eco Bubble wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WW80K6405SW Eco Bubble wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WW80K6405SW Eco Bubble, WW 80 K 6405 SW Eco Bubble, WW80K6405SWEcoBubble
Ean
8806088193793
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 619,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
61 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 61 kilo en is duidelijk lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
53 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 53 dB. Deze wasmachine is bij het wassen zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Wasdroogcombinatie
ja
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Samsung WW80K6405SW Eco Bubble
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Samsung
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 600,00 tot € 750,00
671,00
AEG L76680NWD
Beste alternatief
738,00
Samsung WD80K5A00OW
Goed alternatief
699,00
Zanussi ZWD8169NW
Goed alternatief
749,00
Whirlpool FWDD1071681WS
Goed alternatief
624,00
Samsung WD70K5B00OW
Goed alternatief