Feedback

Sharp ESGFB8144W3BX

Vrijstaande wasmachine
1 / 1
1 foto's
Prijsinformatie
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Sharp ESGFB8144W3BX
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 8 kg en beschikt over 15 programma's.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Sharp ESGFB8144W3BX wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Sharp ESGFB8144W3BX wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
ESGFB8144W3BX
Ean
4974019874531
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
76 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 76 kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
58 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 58 dB en is bij het wassen wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 78 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Sharp
Informatie Sharp ESGFB8144W3BX
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.