Feedback

Siemens WD15G441NL

/ Vrijstaande Wasdroogcombinatie
Siemens WD15G441NL

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.049,00
vrijdag 24 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 921,45
Laagste prijs
€ 719,20
donderdag 27 juli 2017
Geen aanbieders
Productomschrijving
De Siemens WD15G441NL is een iQ500 iSensoric was-droogcombinatie. Het apparaat heeft energieklasse A en een stille iQdrive-motor. Deze duurzame motor heeft bovendien tien jaar garantie. Door het hygieneCare-programma is het mogelijk om ook op lage temperaturen hygiënisch te wassen. Verder kunt u speciaal voor ademend textiel van hoge kwaliteit het programma Outdoor + Impregneren gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de stof zacht verzorgd wordt.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
VarioSoft trommel
De VarioSoft trommel biedt zowel de mogelijkheid om een was zeer voorzichtig als uiterst intensief te draaien. De VarioSoft trommel heeft aan de binnenzijde een druppelvormige structuur die voorzien is van een steile en een vlakke zijde.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
Belangrijkste eigenschappen
  SpeedPerfect
  iQdrive motor
  iSensoric
  VarioSoft trommel
  SuperKort 15
  WaterPerfect Plus
  VarioPerfect
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WD15G441NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WD15G441NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WD15G441NL, WD 15 G 441 NL
Ean
4242003706534
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
81 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 81 kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
52 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 52 dB en dit is zeer vergelijkbaar bij het wassen met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 74 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1500
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1500 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Siemens
Informatie Siemens WD15G441NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.