Feedback

Siemens WD15H543NL

/ Vrijstaande Wasdroogcombinatie

Siemens WD15H543NL

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Siemens WD15H543NL is een veelzijdige en zuinige was-droogcombinatie met energieklasse A die veel extra’s biedt. De voorlader is uitgerust met efficiënte luchtcondensatietechnologie, waarmee u een flinke waterbesparing realiseert. Dankzij ActiveSteam-techniek heeft uw kleding minder kreukels en bovendien worden geurtjes geëlimineerd. De Siemens WD15H543NL heeft een stille, zuinige en duurzame motor met 10 jaar garantie, een wascapaciteit van 7 kg en een droogvermogen van 4 kg. Het maximale centrifugetoerental is 1.500 toeren. De meest voorkomende vlekken worden grondig verwijderd door zes vlekkenprogramma’s. De was-droogcombinatie is voorzien van VarioPerfect, dat de keuze biedt tussen 65% sneller of de helft zuiniger wassen.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
ActiveSteam
De activeSteam technologie verwijdert kreuken en geurtjes met stoom.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
AquaLift 3D systeem
Het aquaLift 3D systeem draagt zorg voor een goede bevochtiging van het wasgoed in de wastrommel. De 3 in 3D staat voor de drie plaatsen waar het wasgoed in contact wordt gebracht met het waswater.  Dit is bij de meenemers op de trommelwand, in het midden van de trommel, en aan de achterzijde van de trommel.
VarioSoft trommel
De VarioSoft trommel biedt zowel de mogelijkheid om een was zeer voorzichtig als uiterst intensief te draaien. De VarioSoft trommel heeft aan de binnenzijde een druppelvormige structuur die voorzien is van een steile en een vlakke zijde.
iQdrive motor
De iQdrive motor is een koolborstelloze motor die stiller en zuiniger is en een ook langere levensduur biedt. De motor werkt met een borstelloze magneetaandrijving.
antiVlekken automaat
De antiVlekken automaat verwijdert de meest voorkomende soorten vlekken. Het soort vlek kan op de machine geselecteerd worden en het wasprogramma wordt automatisch daarop aangepast.
iSensoric
De benaming iSensoric is een verzamelnaam voor verschillende soorten sensortechnologieen waarmee de wasmachine kan zijn uitgerust. Dit staat op de wasmachine. Onder de naam iSensoric kunnen onder meer vallen de aquasensor (meet hoe vuil de was is), de flow sensor (meet hoeveel water er in de machine komt) en de beladingssensor (meet hoeveel wasgoed er in de machine zit). Het wasprogramma wordt aangepast op basis van de metingen die door de sensoren worden gedaan.
Belangrijkste eigenschappen
  WaterPerfect Plus
  ActiveSteam
  VarioPerfect
  SuperKort 15
  AquaLift 3D systeem
  VarioSoft trommel
  iQdrive motor
  antiVlekken automaat
  iSensoric
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.231,99
donderdag 9 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 1.029,05
Laagste prijs
€ 823,92
donderdag 1 februari 2018
Geen aanbieders
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WD15H543NL, WD 15 H 543 NL
Ean
4242003681046
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
86 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 86 kilogram en is een stuk zwaarder in vergelijking met bijna alle andere wasmachines.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 46 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 74 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1500
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1500 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WD15H543NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WD15H543NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Andere wasmachines van Siemens
Informatie Siemens WD15H543NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
949,00
AEG L8WE06CS
Beste alternatief
799,00
Siemens WD15G442NL
Goed alternatief
899,00
LG F4J7VH2WD
Goed alternatief
896,00
Bosch WVH28444NL
Goed alternatief