Feedback

Siemens WK14D540EU

/ Inbouw Wasdroogcombinatie
Siemens WK14D540EU

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Siemens WK14D540EU is een volledig integreerbare en efficiënte was-droogcombinatie met een hoog bedieningsgemak en vele speciale programma’s. Van superkort en sport tot nachtwassen en wol handwas. De witte voorlader is uitgerust met WaterPerfect-techniek voor doelmatig watergebruik, afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. De vulcapaciteit voor wassen bedraagt 6 kg, voor drogen 3 kg. De maximale centrifugesnelheid ligt op 1.400 toeren. De Siemens WK14D540EU met energielabel B/A heeft sensorgestuurde autoDry-technologie ter voorkoming dat uw wasgoed krimpt tijdens het drogen, evenals AquaStop tegen waterschade, een wasgoed beschermend trommelsysteem, schuim- en onbalansherkenning, kinderbeveiliging en eindeprogramma-signalering.
VarioSoft trommel
De VarioSoft trommel biedt zowel de mogelijkheid om een was zeer voorzichtig als uiterst intensief te draaien. De VarioSoft trommel heeft aan de binnenzijde een druppelvormige structuur die voorzien is van een steile en een vlakke zijde.
waterPerfect
Met waterPerfect detecteren  sensoren  de hoeveelheid wasgoed en passen het waterverbruik aan op het wasgoed. Het waterPerfect systeem optimaliseert het watergebruik voor elke wascyclus.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
Belangrijkste eigenschappen
  VarioSoft trommel
  waterPerfect
  SuperKort 15
  WaterPerfect Plus
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse B
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WK14D540EU wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WK14D540EU wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WK14D540EU, WK 14 D 540 EU
Ean
4242003479100
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 6 kilo. Dit is geschikt voor kleinere huishoudens van 1 of 2 personen.
Gewicht
88 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 88 kilo is deze wasmachine een stuk zwaarder dan bijna alle andere apparaten.
Geluidsniveau wassen
57 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 57 dB is deze wasmachine iets luider dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 74 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie biedt een wasmachine en een wasdroger ineen. In een wasdroogcombinatie kan je minder drogen dan je kunt wassen, waardoor na een volle wasbeurt een deel van de was uit de machine moet worden gehaald om te kunnen drogen. Wasdroogcombinaties zijn vaak iets minder energiezuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Siemens
Informatie Siemens WK14D540EU
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.