Feedback

Siemens WK14D541EU

/ Inbouw Wasdroogcombinatie
999,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
999,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
999,00
keukenpakhuys.nl
Gratis verzending
Siemens WK14D541EU
  Bezorgprijs vanaf € 999,00
  Levering binnen 24 uur
  3 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Siemens WK14D541EU was-droogcombinatie onderscheidt zich door zijn efficiënte werking, groot laadvermogen en veelzijdigheid, met vele verschillende soorten wasprogramma’s. De witgekleurde voorlader kan maximaal 7 kg wassen en maximaal 4 kg wasgoed drogen. De Siemens WK14D541EU beschikt over een groot display, waar functies als resttijdweergave, eindtijduitstel (tot 24 uur), programmaverloop, temperatuur en drooginstellingen zijn af te lezen. De volledig integreerbare was-droogcombinatie met energielabel B/A bevat WaterPerfect-technologie voor doelmatig watergebruik in relatie tot de hoeveelheid wasgoed en sensorgestuurde autoDry-techniek om krimpen van uw wasgoed tijdens het drogen te voorkomen.
VarioSoft trommel
De VarioSoft trommel biedt zowel de mogelijkheid om een was zeer voorzichtig als uiterst intensief te draaien. De VarioSoft trommel heeft aan de binnenzijde een druppelvormige structuur die voorzien is van een steile en een vlakke zijde.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
WaterPerfect Plus
Bij het waterPerfect Plus systeem herkennen sensoren de textielsoort en hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk hiervan bepaalt waterPerfect Plus hoeveel water er nodig is voor een wasbeurt.
Belangrijkste eigenschappen
  VarioSoft trommel
  SuperKort 15
  WaterPerfect Plus
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse B
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WK14D541EU wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WK14D541EU wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WK14D541EU, WK 14 D 541 EU
Ean
4242003722190
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 999,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
83 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 83 kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau wassen
57 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 57 dB en is bij het wassen wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 74 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en een wasdroger in een apparaat. Een wasdroogcombinatie kan minder drogen dan dat deze kan wassen, wat tot gevolg heeft dat na een volle wasbeurt de was deels uit de wasdroogcombinatie moet worden verwijderd om het apparaat als wasdroger te gebruiken. Qua energieverbruik zijn wasdroogcombinaties vaak vaak iets minder zuinig.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Siemens
Informatie Siemens WK14D541EU
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.