Feedback

Siemens WM14E248NL

Vrijstaande wasmachine
1
€ 579,00 € 562,67
Levertijd 1-3 dagen. Betaling: Ideal.
Goedkoopste!
Siemens WM14E248NL wasmachine
1/11
Omschrijving Siemens WM14E248NL
Deze Siemens WM14E248NL wasmaschine is eenvoudig in gebruik. De ruime wastrommel van 7 kg heeft genoeg ruimte voor uw dagelijkse was. Met waterperfect past de machine het waterverbruik aan op de hoeveelheid was. Bang voor waterschade, AquaStop van Miele biedt volledige bescherming. Met eindtijduitstel bepaalt u zelf wanneer de was klaar is. Met energielabel A+++ is dit een zeer zuinige machine.

waterPerfect
Met waterPerfect detecteren  sensoren  de hoeveelheid wasgoed en passen het waterverbruik aan op het wasgoed. Het waterPerfect systeem optimaliseert het watergebruik voor elke wascyclus.
VarioPerfect
varioPerfect biedt de keuze tussen een lager energieverbruik met ecoPerfect en een besparing in tijd met speedPerfect.
AquaLift 3D systeem
Het aquaLift 3D systeem draagt zorg voor een goede bevochtiging van het wasgoed in de wastrommel. De 3 in 3D staat voor de drie plaatsen waar het wasgoed in contact wordt gebracht met het waswater.  Dit is bij de meenemers op de trommelwand, in het midden van de trommel, en aan de achterzijde van de trommel.
SpeedPerfect
Met de optie speedPerfect wordt het wasprogramma sneller gedraaid. De wasmachine stelt met behulp van sensoren vast op welke manieren  bij het draaien van het programma tijd bespaard kan worden.
SuperKort 15
Het superKort 15 wasprogramma is een  15 minuten programma dat geschikt is voor kleine hoeveelheden wasgoed.
Home Connect
Met Home Connect kan de wasmachine op afstand worden ingesteld en bediend.
EcoPerfect
Met de ecoPerfect optie wordt het wasprogramma aangepast en wordt het wasgoed energiezuiniger en op een lagere temperatuur gewassen.
Belangrijkste eigenschappen
  waterPerfect
  VarioPerfect
  AquaLift 3D systeem
  SpeedPerfect
  SuperKort 15
  Home Connect
  EcoPerfect
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
1-3 dagen
€ 579,00
€ 579,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 579,00 WitgoedhuisWitgoe..
Hoogste prijs ooit
€ 579,99
Laagste prijs ooit
€ 429,00
Momenteel wordt de Siemens WM14E248NL aangeboden voor € 579,00 door Witgoedhuis. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


Siemens WM14E248NL
  Bezorgprijs vanaf € 579,00
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WM14E248NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WM14E248NL
Ean
4242003689769
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 579,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
68 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 68 kilogram en is iets lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
56 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 56 dB en is bij het wassen wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 75 dB en is zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een wasmachine met koolborstelmotor maakt gebruik van koolborstels om de motorenergie over te brengen op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines zonder koolborstelmotor aangeboden. Een wasmachine met koolborstelmotor biedt als voordeel dat deze gemiddeld iets goedkoper is. Nadelen van een koolborstelmotor zijn het iets hogere geluidsniveau en de wat grotere onderhoudsgevoeligheid.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WM14E248NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Siemens WM14E248NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Siemens